Archive for the ‘Featured’ category:

My Winter White Dec 2015

My Winter White Dec 2015

Escape and breathe the air of new places…. Hello everyone…lama ga ngepost euy! Tau2nya udah post edisi winter aja ya 😀 Aku mau share foto, tips, “my winter essential ” yang ga...
Published on: Dec 29 2015
By: dsaks
1 Comment
Somewhere Only We Know

Somewhere Only We Know

Travel is the best teacher. The only way to an open mind is by taking a plane out into the open world.    OOTD Details : – Michael Kors Vest, Calvin Klein Pants, Top by Carven, Shoes :...
Published on: Nov 30 2015
By: dsaks
1 Comment
Malibu – Oct 2015

Malibu – Oct 2015

Went to one of my fave resto in Malibu… Tempatnya oke banget ( beach view )  makanannya menurut saya enaaaak.. Dikarenakan cuaca nya yang puanass…jadi pilihan casual selalu menjadi pilihan....
Published on: Oct 26 2015
By: dsaks
Leave a Comment
Black and Green

Black and Green

Every outfit or clothing you choose to wear reflects your personality. Seneng memadupadankan warna classic dengan sentuhan lebih berani dari asesoris yang dipakai seperti contohnya si ijo ini. You know...
Published on: Sep 30 2015
By: dsaks
8 Comments
Japan Summer 2015 ( Tokyo – Kyoto )

Japan Summer 2015 ( Tokyo – Kyoto )

Hello from Japan..berpanas panas ria di Japan. Pilihan baju teutep yaa yang simple tapi tetap nyaman. Pilihan rok, celana kain bahkan jeans yang dipadu padankan dengan atasan sederhana menjadi pilihan...
Published on: Aug 30 2015
By: dsaks
2 Comments
Your Life, Your Style

Your Life, Your Style

Saya senang mengenakan Vest saat ini, entah itu vest  yang potongannya panjang atau sepinggang. Kalau beberapa tahun lalu blazers selalu menjadi ” my secret weapon ” to pull it of together...
Published on: Jul 07 2015
By: dsaks
3 Comments
In Love With My KK Dress

In Love With My KK Dress

Hello semua apa kabarnya? Masih seputaran foto foto perjalanan bulan May kemarin. Berikut mix and match Kardashian Kollection dress tapi dipakai sebagai long vest…lg suka gaya long vest nih. What...
Published on: Jun 30 2015
By: dsaks
1 Comment
Be yourself and make a difference

Be yourself and make a difference

Look deep into nature, and then you will understand everything better. -Albert Einstein Location : France Thanks for visiting my blog! Love… Jacket : CHANEL, Top : COS, Jeans : Pull and Bear, Shoes...
Published on: Jun 13 2015
By: dsaks
2 Comments
Hello Tours :-)

Hello Tours :-)

” Travelling is not just an activity, it’s the art of broadening your vision through the priceless experience. ” – Wayne Chirisa –   Location : TOURS OOTD : Vest –...
Published on: Jun 13 2015
By: dsaks
3 Comments
Paris May 2015

Paris May 2015

Rockin My all time fave BALMAIN Jacket Gerard Darel Coat, Dior Sunglasses, CHANEL Bag and Shoes Bfast in Style My Paris   Can’t get enough of this city 🙂 Yess Paris…..kota fashion dunia...
Published on: May 21 2015
By: dsaks
Leave a Comment