Winter Bliss

Winter Bliss

Winter is a truly magical time of year. Yes the nights are long and the days are short, and it can be cold – very cold in some years. Karena di Indonesia tidak ada salju, kami begitu menikmati perjalanan...
Published on: Jan 31 2016
By: dsaks
Leave a Comment
My Winter White Dec 2015

My Winter White Dec 2015

Escape and breathe the air of new places…. Hello everyone…lama ga ngepost euy! Tau2nya udah post edisi winter aja ya 😀 Aku mau share foto, tips, “my winter essential ” yang ga...
Published on: Dec 29 2015
By: dsaks
1 Comment
Somewhere Only We Know

Somewhere Only We Know

Travel is the best teacher. The only way to an open mind is by taking a plane out into the open world.    OOTD Details : – Michael Kors Vest, Calvin Klein Pants, Top by Carven, Shoes :...
Published on: Nov 30 2015
By: dsaks
1 Comment
” Don’t waste any minute of your precious time worrying about judgmental people. Even if you do everything right, they would still have something negative to say about you. There are so many...
Published on: Oct 26 2015
By: Satrio
Leave a Comment
Malibu – Oct 2015

Malibu – Oct 2015

Went to one of my fave resto in Malibu… Tempatnya oke banget ( beach view )  makanannya menurut saya enaaaak.. Dikarenakan cuaca nya yang puanass…jadi pilihan casual selalu menjadi pilihan....
Published on: Oct 26 2015
By: dsaks
Leave a Comment
Detox Detox

Detox Detox

Jika Anda bertanya “Apa sih detoksifikasi?”. Detoksifikasi adalah cara tubuh untuk mengeluarkan racun dalam organ tubuh akibat dari kontaminasi makanan, polusi, pencemaran, dan sebagainya. Secara alami...
Published on: Oct 17 2015
By: dsaks
2 Comments
” Envy is a symptom of lack of appreciation of our own uniqueness and self worth. Each of us has something to give that no one else has. “
Published on: Sep 30 2015
By: dsaks
Leave a Comment
Black and Green

Black and Green

Every outfit or clothing you choose to wear reflects your personality. Seneng memadupadankan warna classic dengan sentuhan lebih berani dari asesoris yang dipakai seperti contohnya si ijo ini. You know...
Published on: Sep 30 2015
By: dsaks
8 Comments
Japan Summer 2015 ( Tokyo – Kyoto )

Japan Summer 2015 ( Tokyo – Kyoto )

Hello from Japan..berpanas panas ria di Japan. Pilihan baju teutep yaa yang simple tapi tetap nyaman. Pilihan rok, celana kain bahkan jeans yang dipadu padankan dengan atasan sederhana menjadi pilihan...
Published on: Aug 30 2015
By: dsaks
2 Comments
We only have one life and one body to care of, and we better do it right. You never know what tomorrow may bring and so we better live this life the best we can and be grateful for everything we have.
Published on: Jul 30 2015
By: dsaks
Leave a Comment